Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.06.25

חָמָס / Hamasz - mint Noé idejében ...

 

Nekem ne mondja senki, hogy a Biblia idejétmúlt könyv ! Van még jópár prófécia benne, ami csak ezután fog beteljesedni, sőt egynéhányban épp benne élünk.

De ha örök szkeptikus vagy, mutatok neked valamit, figyelj csak:

 

A Teremtés könyve (Mózes 1. könyve) elég régi, igaz?

A 6. rész 11-ben az eredeti héberben azon a helyen, ahol az angol a "violence", a magyar pedig az "erőszak / erőszakosság" szavakat használja, ez áll:

 

חָמָס (= olvasandó: hamasz; jelentése: undorító)

 

וַתִּשָּׁחֵת הָאָרֶץ, לִפְנֵי הָאֱלֹהִים; וַתּ...ִמָּלֵא הָאָרֶץ, ____חָמָס.

!!!!!!!

 

And the earth was corrupt before God, and the earth was filled

with violence.

/Gen.6,11/

 

A föld pedig mind romlottabb lett az Isten előtt, és megtelt a föld erőszakossággal.

/1Móz 6,11./

 

Majd így folytatja az Ige:

 

"És Isten látta, hogy mennyire megromlott a föld, mert mindenki rossz útra tért a földön.

Ezt mondta Isten Nóénak:

Elhatároztam, hogy minden élőnek véget vetek, mert erőszakossággal telt meg miattuk a föld. Ezért elpusztítom őket a földdel együtt..."

 

Tudod, mire figyelmeztet bennünket Jézus?

Azt mondta, hogy az utolsó időkben pontosan úgy lesz, mint Noé idejében...

(S.A.)

 

 

A Noé ideje kifejezés két dolgot jelent:

az egyik, hogy a vég nagyon hirtelen és váratlanul fog lecsapni. Épp, amikor a legkevésbé várnák a világ fiai.

A másik pedig Noé idejének jelentősége.

Aki nem rest utána olvasni, az bizony igen meglepődik. Noé idejében nefilimek, óriások éltek a földön. Az embereket kíméletlenül kizsákmányolták és öldösték. A nefilimek elképesztő technológiai civilizációt dolgoztak ki. Ezen civilizáció gépeken, rezgéstechnológián, "bioenergetikán", okkultizmuson alapult. A kor központja Atlantisz volt, ahol a mágia legmagasabb fokát gyakorolták.

Ebben a korban már nem csak angyal-ember hibrideket, hanem ember-állat és nefilim-állat hibrideket is gyártottak. A híres dinoszauruszok is a nefilim technológia szülöttei. A géntechnológiát nagyon magas szinten űzték akkoriban. Ez volt az, amiért az ember 120 évig élhetett csak a földön a korábbi cca. 900 év helyett.

Mindezek a technológiák sértették Isten mindenhatóságát, kiölték az emberekből az Isten iránti alázatot és tiszteletet, megszegték Isten kifejezett parancsát a fajok keverésére. Új fajokat hoztak létre Isten akarata ellenére. A nefilimek olyan mérhetetlen távolságból uralkodtak az emberek felett ezen technológiák használatával, hogy az kifejezhetetlen.

Istenek voltak az emberek szemében.

EZÉRT JÖTT EL AZ ÖZÖNVÍZ.

Napjainkban újra a villamosság, a géntechnológia és a hitetlenség korát éljük.

Az illuminati elit olyan technológiai fejlettséget ért el újra, mint akkor, Noé idejében. Pontosan ugyanolyan távolról és mindenhatósággal uralkodnak a népeken, mint Noé idejében.

A Sátán újra megtámadta az Igaz Istenbe vetett hitet, de most szó szerint Isten Teste ellen intéz támadást. A géntechnológia újra virágzik és már növény-állat, sőt tudtunkon kívül ember-állat hibridek is vannak. A hibridizációt segítik az oltások is, melyek idegen DNS-t juttatnak mindenki testébe. Ugyanezt a célt szolgálja a génkezelt élelmiszerek elterjesztése. Újra a dinók korát éljük... Az ő visszahozásuk is a Sátán pökhendiségét jelzi. A testek megrontása így teljessé válik. A Sátán újra bevezette a villamos energia használatát.

Prófétája Tesla volt, aki az elektromágneses hullámokkal való kísérletezéskor, az ún. tesla rádió megépítésével még a túlvilággal is kapcsolatba lépett és aztán tudatlan "őrültként" halt meg. A technológia, a tudományos fejlődés megugrása tehát a Sátán és csatlósai által felügyelt dolog volt. Elérték újra azt a szintet, amelyet Noé idejében. Az emberek öntudatlanságban és tudatlan jólétben tartása sem véletlen. Ez is része volt annak az átkozott kornak. Csak ettek, ittak, szexeltek és más nem érdekelte az emberiséget.

A háborúk is a bukott angyalok találmányai és az okkult erők elszabadításának részei.

Az atombomba a nefilimek tudománya. Egyrészt iszonyú pusztítást tudnak vele okozni, másrészt átjárókat nyitnak a bomba keltette elektromágneses anomáliákkal - a túlvilágra. Az elektromágnes hullámok tudománya is alapja a nefilim tudománynak. Ezekkel az anyag feletti teljes uralmat is elérhetik. Mintegy életet lehelnek a halott anyagba. Bármilyen nehéz is ezt elhinni, a számítógép ennek a bálványa.

A sort hosszan lehetne folytatni, de van még egy rettenetes dolog itt. A Sátán véráldozatra szomjazik. Énok könyve leírja, hogy a magzatelhajtás technikáját a bukott angyaloktól tanultuk.

Az abortusz  véráldozat a Sátánnak. A holokauszt rettenetes méretekben ismételve, csendben, diszkréten. Az alvilágban azonban hangos a káröröm: minden egyes véráldozat a Sátán erejét növeli. Éppúgy, mint Noé idejében!

 

Mindaz, amit leírtam, bizonyítható, mind a Szentírásból, mind tudományos alapon.

 

NOÉ KORA ÚJRA ELJÖTT.

BENNE ÉLÜNK, DE ÉSZRE SEM VESSZÜK, MERT CSAK ESZÜNK, ISZUNK, VIGADUNK, SZEXELÜNK...

Istent megtagadtuk és szörnyen okosnak, nagynak érezzük magunkat.

Bután pöffeszkedünk, látszólagos nagyságunkat pedig elhisszük.

Az ember újra megérett a büntetésre, mert elfeledte, hogy ki is ő és hová tartozik. Nem csak megszegte Isten parancsolatait, hanem sietve hódol be a Sátánnak, mit sem sejtve saját végzetéről...

(Wlacsil Zoltán)

 

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Isten, angyalok, emberek