Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.11.04

Igazság és Hamisság

Igazság és Hamisság együtt mentek fürdeni. Hamisság előbb jött ki a vízből, ellopta Igazság ruháját, felöltötte magára, a sajátját pedig ott hagyta a parton.
Igazság nagyon elszomorodott, amikor nem lelte a holmiját, de így szólt magában:
"Inkább járok mezítelenül egész hátralévő életemben, mintsem hogy magamra vegyem a Hamisság köntösét."
Azóta meztelen az Igazság, a Hamisság pedig mind a mai napig az Igazság köntösében tetszeleg az emberek előtt.

 

Többségünk ismeri a klasszikus, legújabbkori példázatot, amely napjainkban ismét aktuális.
Nem titok, hogy az Egyház elragadtatása előtti, ún. "utolsó napokban" élünk, de mit is jelent ez a kifejezés? Milyen szempontból "utolsók" ezek a napok? Hogy kell ezt érteni?


Nos, a kegyelmi időszak hamarosan lejár...

Eddig tartott a Teremtő ajánlata a megtérésre, amelyet úgy nyújtott a bűnös emberiség felé, hogy magát a szeretett és egyetlen Megváltó Jesuát / Jézus Krisztust küldte el értünk a pusztulásra ítélt világba. Akinek szüksége van "vércserére", élete megváltoztatására, az még most jöhet - Jézus karja ki van tárva...

Ne félj a kegyelemtől! Jézus nem azért jött, hogy elítéljen, hanem, hogy felmentsen, megmentsen, megtisztítson. Add át magad Neki!

Az utolsó napok megtévesztései és becsapásai között nehéz kiigazodnunk néha. Sokszor észre sem vesszük, miben élünk, mi vesz körül minket valójában - egészen addig, míg meg nem térünk, míg ki nem kerülünk addig jól megszokott környezetünkből. Sokszor akkor döbbenünk rá a bűn bemocskoló erejére és a hazugságok hálójának halálba taszító hatására, amikor időben vagy térben messzebbről szemlélhetjük.
Akard ezt a változást!


A hamis vallások, megtévesztő frázisok vagy vallásoskodó leplek mögött ott bújkál sokszor a bűn. A bűn zsoldja pedig a halál. Sokszor az ember öntelten és megelégedetten lépked olyan úton, amelynek a vége halálba visz - de onnan már nincs szabadulás. Emlékszel Ézsaura? Hányszor, de hányszor választhatta volna a kegyelmet, de gőgös, dacos magatartása miatt önfejűen, felfuvalkodottan a maga választotta utat járta mindvégig. Olyannyira, hogy a Biblia szerint élete végén ugyan könnyek között kereste a megtérést, ... de nem találta !!!
Ne legyél ilyen ember!


Aki Isten előtt megalázza magát és olvassa az Igét, bemerítkezik bűnei bocsánatára, betöltekezik Szent Szellemmel, azt nem fogja becsapni az ellenség, mert tudja, hogy a vallásos frázisok mögött Jézabel forralja undorító kotyvalékát és itatja meg azokkal, akik a Szent Szellem helyett önmagukkal töltekeztek be.
Alázd meg magad Isten előtt végre, mert elveszel !!!
Hagyd abba magad is a szentek megtévesztésére irányuló praktikáidat, térj meg inkább és állj be közéjük, hogy el ne vessz!
Hagy abba a szentek szidalmazását is, mert bár lehet, ők sem hibátlanok a te szemedben, a Teremtő szemében viszont, Aki megmosta őket, azok! S ha te tovább kritizálod őket, már nem velük, hanem Jézus megváltói vérével gyűlik meg a bajod! Ezt pedig jobb, ha nem akarod.

Szentség nélkül senki sem látja meg az Istent. Még te sem !

 

Lábjegyzet:
Jézus mindvégig tudta, ki fogja Őt elárulni... Ne gondold, hogy rajtad nem látszik!

 

jez2.jpg

 

 

 

jez3.jpg

 

 

 

 

jez4.jpg

 

 

 

jez5.jpg

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Szép? Nagy Világ