Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2010.06.05

Történelmi fordulóponton

 

Történelmi pillanatoknak vagyunk szemtanúi - mi több: történelmet írunk. Mi magunk !

 

 

Felelősségteljes vállalkozás és sorsdöntő. A történelem ezen korszaka ugyanis hamarosan lezárul. Nekünk, magunknak kell eldöntenünk most, hogy melyik oldalra álljunk.

 

 

Magyarország is döntött már rosszul, mint ahogy a világ összes nemzete az idők folyamán ezidáig.

 

 

Most azonban hatalmas a tét: döntésünk úgy meghatározza majd minden nemzet és egyén sorsát, amely vissza soha többé nem lesz már fordítható. Itt többé nemcsak a gazdaság alakulásáról vagy a nemzeti határok újragondolásáról van szó, bár az emberiség nagy része mind a mai napig azt gondolja, hogy tovább játszhatja az "Adj, király, katonát !" című gyermekjátékot.

 

 

Jézus Krisztus követői azonban aratómunkásokért kiáltanak a mindenség Urához, s ez az, ami meghatározza a történelem további alakulását.

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A világ halálos beteg.

 

Egy kómában fekvő személynek az élete azonban nem menthető a tünetek kezelésével.

 

De mik is ezek a tünetek, amelyek egyfelől jól mutatják a világkorszak lezárásának eljöttét, másfelől viszont teljesen lekötik az emberiség túlnyomó többségének figyelmét? Méghozzá oly mértékben, hogy nem vesszük észre: a folyó itt véget ért...

 

 

"Vigyázzatok, hogy meg ne tévesszen valaki titeket!  Mert sokan jönnek majd az én nevemben, és ezt mondják: Én vagyok a Krisztus! - és sokakat megtévesztenek. Fogtok hallani háborúkról, és hallotok háborús híreket. Vigyázzatok, meg ne rémüljetek, mert ennek meg kell lennie, de ez még nem a vég.
 Mert nemzet nemzet ellen és ország ország ellen támad, éhínségek és földrengések lesznek mindenfelé. De mindez a vajúdás kínjainak kezdete! Akkor átadnak titeket kínvallatásra, megölnek benneteket, és gyűlöl titeket minden nép az én nevemért. Akkor sokan eltántorodnak, elárulják és meggyűlölik egymást.
Sok hamis próféta támad, és sokakat megtévesztenek. Mivel pedig megsokasodik a gonoszság, a szeretet sokakban meghidegül.

De aki mindvégig kitart, az üdvözül.

Isten országának ezt az evangéliumát pedig hirdetik majd az egész világon, bizonyságul minden népnek; és akkor jön el a vég."

 

 

Amerikában új vallás kialakulásának vagyunk szemtanúi; neve: "Teremtsünk békét a magunk képmására !"

 

Obama elnök ennek az új vallási irányzatnak a legfőbb képviselője napjainkban. Plecsnit is kapott már érte, így a világ számára egyértelműen ő a Béke Bajnoka. Nagymamája, aki keresztény hitre nevelte, s aki azóta a mennyei szférában követi figyelemmel az eseményeket, minden bizonnyal szemlesütve állna, konstatálva, hogy a radikális afrikai muszlim apától - házasságon kívül - született, ámde mégis Jézus Krisztus kegyelmébe fogadott, dédelgetett unokája mint távolodik el napról-napra egyre messzebb az ő Megváltójától.

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép

 

 

Amerika első fekete bőrű elnöke, akit a mai napig a választók fele megváltóként bálványoz, soha nem volt eltökélten radikális keresztény, hiába ismerte meg Isten (majd') mindent megbocsátó és mindenek fölött álló szeretetét.

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Obama mindent megtett annak érdekében, hogy elnök lehessen. Még a lelkét is odaadta érte.
Olyan eszméket támogat, amelyek aláássák a világ globális prosperálását. Nem véletlenül érte az a vád, hogy hidegen hagyja az Egyesült Államok ezidáig legnagyobb méretű környezeti katasztrófája is. Ő ugyanis a hatalom embere.
Ezért paktált le megválasztása érdekében a homoszexuális közösségekkel is, majd az után az abortuszt támogató ördögi szervezetekkel.

 

www.apokalipszis.eoldal.hu/cikkek/egy-letunoben-levo-tarsadalom

 


Számára nem probléma meghajolni királyok és más politikai vezetők előtt sem, ha mindezzel saját cinkosává teheti őket. Obama politikus és antikrisztusi megnyilvánulásokat produkál. Hogy ő maga-e az az ember, akinek a Sátán adni fogja minden hatalmát, nem tudom, mindenesetre "jó" úton halad affelé. Amennyiben feltűnik mellette a hamis próféta személye és még csodálatos módon egy halálos sebből is felépülne alkalom adtán, biztosabban válaszolhatunk majd a kérdésre.
Figyelmeztető, sőt intő jel még Obamával kapcsolatban az, hogy a napokban kirobbant, gázai flotta néven elhíresült botrány kapcsán a következő kijelentést tette:

"Mindez elősegítheti a közel-keleti békefolyamatokat."

Ő lenne hát az a bizonyos "béke embere", aki "békét" hoz Izrael számára és netalán az európai gazdaságot is újra talpra állítja?
Vajon lesz-e kapcsolata a Harmadik Templommal?

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.apokalipszis.eoldal.hu/cikkek/a-profeciak-a-szemunk-lattara-teljesednek-be/a-harmadik-templom-felepul-jeruzsalemben 

 

A bibliaolvasók már tudják, hogy Isten mindig jó előre figyelmezteti az Ő népét. Ő mindig megteszi az Ő részét.

 

Lehet Őt figyelmen kívül hagyni?!
Nem hinném.

 

 

Fennhéjázva mondja a bűnös: Nem lesz számonkérés, nincs Isten! Ez minden gondolata.
(10.zsoltár)
Azt gondolja magában a bolond, hogy nincs Isten! Romlottak és utálatosak tetteik, senki sem tesz jót.
(14.zsoltár)
Azt gondolja magában a bolond, hogy nincs Isten! Romlottak és utálatosak tetteik, senki sem tesz jót.
(53.zsoltár)

 


Ezt mondja az Úr, Izráel királya és megváltója, a Seregek Ura: Én vagyok az első és az utolsó, rajtam kívül nincs Isten.

 

(Ézsaiás 44.)

 

 

                                                                         s.a.s.

 

www.apokalipszis.eoldal.hu/cikkek/a-profeciak-a-szemunk-lattara-teljesednek-be/foldrengesek-2010_

 

A mappában található képek előnézete Obama & Sarkozy