Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.05.24

Fordulat Izrael történelmébenMiután Barack Husszein Obama meghívására Benjamin Netanjahu ismét az Egyesült Államokba látogatott, az USA jelenlegi elnöke végre előhozakodott a farbával.

 

 

Obama szerint Izrael csak úgy élhet békében a jövőben, amennyiben visszavonul az 1967-es határokra. Minden térképet és történelmet ismerő ember tudja azonban, hogy ez Izrael létezésének teljes feladásával lenne egyenlő.

 

 

A félig muszlim származású elnök, akinek nagyapja még varázsló volt, s aki elnöksége első lépéseként kitárta a Fehér Házat a homoszexuális lobbi előtt, ismét tanúbizonyságát adta, hogy bár szavaival Izrael mellett áll, mégis annak vesztét fontolgatja.

 

 

Nagy felháborodást keltő javaslatával, amelyet Netanjahu egyébként azonnal elutasított, teljesen megosztotta a világ közvéleményét. Lassacskán kiderül, kik azok, akik valóban Isten munkája mellet állnak, s kik azok az aposztata keresztények, akik helyeslik például a gázai övezet áttörésére igyekvő török szándékokat.

 

 

Palesztin terrorista szervezetek egyébként máris vérszemet kaptak Obama "olaj a tűzre"-beszédétől, s a '48-as állapotok visszaállítását követelik. Az iszlámbarát, jogi végzettséggel rendelkező elnök saját kis sakkjátékában vajon milyen szerepet szánt nekik ??

 

"Isten megígérte, hogy megvédelmezi az Ő népét. Szövetséget kötött velük, s nekik adta a megígért földet. A szent föld határait Ő szabta meg és meg is fogja védelmezni...
Kérlek, tegyétetek közzé a figyelmeztetésemet a nemzetek felé: ne álljanak szemben se Isten népével, se az Ő városával, Jeruzsálemmel!"
(David Wilkerson)

 

 flag.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benjamin Netanjahu beszédet mondott  az AIPAC (http://www.aipac.org/pc/) előtt is.
Kiemelte, hogy a Közel-Keleten Izrael nem a probléma, hanem maga a megoldás. Emlékeztette hallgatóit, hogy a legutóbbi események gyökerei láthatóan nem Izraelben vannak.
Rámutatott arra , hogy Izrael és az Egyesült Államok közti szoros kapcsolat a két népnek és nem a vezető politikusoknak köszönhető...
Nem elhanyagolható, mondta, hogy a keresztények a térségben egyedül Izraelben gyakorolhatják hitüket.
Palesztin ellenerők megpróbálták megzavarni a beszédet, de a biztonsági szolgálat eltávolította őket a helyszínről.

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Obama & Sarkozy