Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.03.19

Egy választás margójára

Szóvirágok nélkül álljon itt egy rövid összefoglaló vélemény Izrael 2015. március 17-i választásáról:

Benjamin Netanjahu 2014. novemberében nem tudott tovább közösséget vállalni két miniszterének megnyilvánulásaival, ezért menesztette őket. Jair Lapid és Cipi Livni távozása miatt előre hozott választásokat kellett kiírni Izraelben, amely súlyos, milliárdos terheket rótt az államra.

Jair Lapid még minisztersége elején kijelentette, hogy egy év múlva ő lesz a miniszterelnök. Kijelentése minden bizonnyal újságírói és televíziós sikertörténeteinek félresikerült utórezgése volt. Pénzügyminisztersége alatt csökkentette az amúgy is alacsony családi pótlékot és egyéb megszorító intézkedést hozott, amivel hozzá segítette a letelepedni vágyó, frissen aliyázott, de még hezitáló fiatalokat a menjünk-vagy-maradjunk kérdésében. A vallásos lobbi ellen keményen lépett fel, ez kétségtelen. Amikor azonban a katonai kiadásokat is jelentősen csökkenteni kívánta, kemény falba ütközött.
Izrael első számú stratégiája ugyanis az ország és az állampolgárok védelme. Mennie kellett.


Cipi Livni Izrael negatív legendája. Mindig is igyekezett arra az oldalra állni, ahonnan több népszerűséget kaszálhat, s közben nem tett mást, mint igyekezett az Országot kiárusítani. A Gáza-övezetet elajándékozó Ariel Sharon és a korrupciós ügyeiről elhíresült Ehud Olmert árnyékából lépett ki, s mindkettőjük döntéseinek lelkes támogatója volt.
A két-állam-megoldás csírájában elabortált ötletével azonban lelkes hívekre lelt, s igyekezett békebíró szerepében tetszelegni - e sorok írójának szoros magánvéleménye szerint - mint Obama elnök árnyéka is.

Barack, de jobbára Husszein Obama a vesszőparipájává vált közel-keleti béketeremtéséhez - miután a többször újra választott Netanjahu miniszterelnököt nem bírta ''jobb belátásra'' bírni -, titkon híveket toborzott magának az izraeli miniszterkínálatból. Simon Peresz akkori államelnök is megfelelő személy lett volna célja eléréséhez, miután Peresz úr ugyancsak fennen hangoztatta a két-állam-megoldás fenomenalitását, ámde ideje lejárt, utódja pedig hallani sem akart az Erec kiárusításáról. Az ún. palesztin, ámde egyszerűen csak arab nemzetiségű terrorszervezet, a Hamasz pedig egyre pofátlanabb feltételekkel állt elő. Látni lehetett - s ezt minden, józan ítélőképességgel rendelkező ember tudja -, hogy céljuk nem a béke helyreállítása. A magukat palesztinnak tituláló terroristák célja ma is és mindig is Izrael   e l p u s z t í t á s a !
Ezt - az ereiben csörgedező vér miatt részleges vakságban szenvedő -
B.Husszein Obama úr soha nem fogja nyilvánosan elismerni, bár visszataszító húzásaiból jól kivehető, hogy igazából azt sem bánná.
Úgy tűnik, hogy a ''közülünk vált ki, de nem volt közülünk való'' meghatározás, amit az Újszövetség antikrisztusi ismérvként említ, egyértelműen jellemző rá (is). Nem volt elégséges az anyai nagymamájától kapott keresztény neveltetés...


Minden, az Igaz Egyházhoz tartozó keresztény elismeri Izraelnek az Erechez való jogát - attól függetlenül, hogy a mai Izrael Állam határai nem egyeznek a majdani, Istentől rendelt szent határokkal.

Benjamin Netanjahu tehát menesztette két miniszterét, mert azok viselkedése és célja az ország biztonságát veszélyeztette.
A két nappal ezelőtti választások kemények voltak számára. Kiderült ugyanis, hogy Husszein Obama saját kampányfőnökét küldte az Erecre, egy bizonyos miszter Bird urat,  hogy Ichak ''Bougie'' Herzogot juttassa a miniszterelnöki székbe - aki ''véletlenül'' ugyancsak a kufár két-állam-megoldás elvetemült híve. Jogász, mint Obama, s az Egyesült Államokban tanult évekig. Husszein úr szerint épp jó lett volna izraeli miniszterelnöknek az anglopárti kis várományos árnyék-Obama. Micsoda elvetemült gyűlölet és nulla istenismeret az, amely ilyen célokat tűz maga elé! Micsoda öntelt butaság vezette az amerikaiak elnökét! Micsoda szégyen ez azokra nézve, akik elhitték: Isten felkentje ellen hadakozhatnak ! S micsoda zsidó vezető válna valakiből, akit bele lehet rángatni egy ilyen árulásba !

gone-with-the-wind.jpg


Izraelhez közeli lapok megszellőztették a titkot: az egyik miniszter ''köpött''. Vajon miért is kellett olyan gyorsan meneszteni Yair Lapidot és Cipi Livnit...?
A függöny hamarosan felgördül - s mi meglátjuk, ki is volt a sötétből irányító rendező.

soros-obama-puppet.jpg

 

pofaraeses.jpg Helló, ismét én... !

 

 

 

 

Az istent szeretőknek minden a javukat szolgálja. Mi pedig szeretjük az Istent, mert Ő előbb szeretett minket.

 

 

www.apokalipszis.eoldal.hu/cikkek/tanitasokbol/jezabel-szelleme.html

 

 

 

A mappában található képek előnézete Izrael