Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.09.19

A youtube esete az iszlám nyomással

  

Mint arról korábban a facebook oldalunkon hírt adtunk, eltávolították a youtube közösségi zeneportál oldaláról a Muslims For Jesus nevű regisztráló oldalát, amelyen több ezer egykori iszlám hívő
Jézushoz, a Messiáshoz való megtérése volt hallható, nézhető.

 

A több tízmilliós nézettségű oldal ellen akkora panaszáradat és feljelentés érkezett, hogy a youtube kénytelen volt engedni a minden valószínűség szerinti sértett iszlám hívők nyomásának.

A megtérések között a legkülönfélébb hátterű és életvitelű nők, férfiak, idősek és fiatalok tettek arról bizonyságot, hogy a zsidók Istene, a Messiás Jézus meggyógyította, tanította, megmentette őket.

Pakisztáni nők, akik férjük szigorú ellenőrzése alatt sínylődtek hosszú évek óta, indiai tinédzserek, akik apjuk kegyetlenkedése elől menekültek meg, rettenthetetlen férfiak, akik kisgyermekként törtek meg a Mindenható erejét megtapasztalva, illetve gazdag muszlim üzletemberek, akiket halálos betegségüktől hatalmas vagyonuk nem volt képes megmenteni.
De a názáreti igen...

Egy ilyen esetről számol be Nasir Siddiki is, akit időközben a Seregek Ura pásztori elhívásba állított be. Feleségével, Anitával együtt azóta is rendíthetetlenül szolgálnak és tesznek eleget az egyre nehezedő körülmények ellenére annak a felkérésnek, amely nem emberektől származik.

e5.jpg


exmus.jpg

e2.jpg

e3.jpg

e4.jpg


Az általuk indított és évekig ''üzemeltetett'' Muszlimok Jézusért nevű oldal hatalmas népszerűségnek örvendett az interneten és az ott található bizonyságok eljutottak olyan muszlim otthonokba is, ahol a legkeményebb szabályok uralkodnak, ahol a kegyetlenkedés a férfiak mindennapos eszköze mind a nevelésben, mind a házaséletben...
Senki ne gondolja az európai kultúrában, hogy a tömegméretekben tapasztalható iszlám kérlelhetetlenségnek nem lesz nyoma azon országokban, ahova ez a vallás betette a lábát!

Imádkoznunk kell nekünk, a Messiás Jézusban hívőknek, hogy otthonainktól távol maradjon a kegyetlenkedés, az erőszak, hogy ''ne gyűrűzzön be'' a barbár kultúra se az otthonainkba, se az ovikba, semmilyen oktatási intézménybe, munkahelyekre, stb...

Istennek megjelent a kegyelme minden ember számára itt a Földön az Ő Fiában, mert ez volt a Mindenható Isten terve az utolsó időkre vonatkozóan.

Istennek tehát VAN Fia ! És az iszlám is az Ő lába alá lett rendelve. Ezt pedig a hívők kötelesek érvényesíteni a Földön, amely egyelőre a Gonosz birtokában vesztegel...

 

 

Dr. Nasir Siddiki: Ott hagytak meghalni

 

 

 

Gyógyulás és gyarapodás

 

 

A mappában található képek előnézete A végső visszaszámlálás...The final countdown...