Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.07.02

A Facebook is meghajolt a homoszexuális lobbi előtt

Testületileg vonult ki San Francisco utcáira a Facebook hétszáz (700 !) fős csapata Mark Zuckerberggel az élén, hogy ezen a módon is támogassa a homoszexuálisok törekvéseit és erősítsék soraikat.

 

zucksfpride1_616.jpg

 

A világi közfelfogással teljesen egyetértő és azt most már nyilvánosan is támogató Zuckerberg korábban Obama elnökkel is folytatott beszélgetéseket. Láthatóan teljesen egyetértenek abban, hogy a homoszexualitás nem csupán tolerálható, hanem támogatásra is szorulna.

 

zuckerberg-obama-holds-facebook-town-y1-yrsmprswl.jpg

 

 

 

zuck-obama.jpg

 

 

zuck-boszke....png

 

 

 

 

A Facebook akkor még nagyreményű kitalálója büszkén vallja ország-világ előtt: az Egyesült Államok jó úton jár, s ez őt örömmel tölti el.

 

 

 

Arról nem tudni, hogy az USA-ban épp a napokban felállított ateista emlékműről milyen véleménnyel van. Az is bizonyára elkerülte a figyelmét, hogy a Kennedy-gyilkosság hátterében micsoda vad és kegyetlen homoszexuális lobbi körvonalazódott ki már akkoriban!

Mit sem törődve azzal a nem elhanyagolható ténnyel, hogy a homoszexualitás a gyilkos AIDS melegágya - s mint ilyen, Isten kegyelme visszahúzódásaként értékelhető -, a zsidó származású Mr. Cukorhegy büszkén mutogatja magát és nézeteit a nagyérdemű előtt, s rontja meg ezzel nem csupán a felnövekvő nemzedék erkölcsét, hanem egyenesen utat is mutat a kortárs nemzedéknek - a Pokolba !

 

A Pokol valóságos hely. Valóságos, mint a ma kézzel megtapintható földi lét bármely eleme. De a Pokol az örök vágyakozás, vágyódás - és kielégületlenség helye is. A bűn örök zsoldja.

Örökké tartó szenvedés.

Csak a Messiás Jézus volt képes arra, hogy helyt álljon, ellenálljon és győzedelmeskedjen a Halál felett.
Ha gyenge vagy, de szabadulni akarsz a bűnből, Ő segíthet neked. Egyedül Ő.
Szólj hozzá még ma, hívd segítségül, mert Ő hallja a szavadat, látja a szíved akaratát, megerősít téged és megszabadít. Megmenekülhetsz... !

 

 

A mappában található képek előnézete Isten, angyalok, emberek