Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.12.08

''Eljössz lakóhelyedről, a messzi északról...''

Oroszország gyakorlatilag befejezte hat katonai támaszpont építését az Északi-sarkvidéken – közölte hétfőn egy orosz vezérkari forrás.


 

December elsejére befejeződtek a támaszpontok fejlesztésének és felszerelésének munkálatai az északi-sarkvidéki szigeteken, valamint Oroszország sarkkörön túli szárazföldi területén – közölte a vezérkari forrás. A nyilatkozó az Arktisz: jelenkor és jövő elnevezésű 5. nemzetközi fórum kapcsán szólalt meg.

Emlékeztetett arra, hogy a bázisokat az Új-szibériai-szigetekhez tartozó Kotyelnij-szigeten, a Ferenc József-földhöz tartozó Alekszandra-földön, az Északi-földön lévő Szrednyijben, a Novaja Zemlja-i Rogacsevo településen, a Smidt-fokon, valamint a Csukcs Autonóm Körzethez tartozó Vrangel-szigeten alakították ki.

Ezeken a szigeteken és a Smidt-fokon már kiépítették, illetve rendbe hozták az elsődleges infrastruktúra elemeit, többek között a közigazgatási és lakónegyedeket, a katonai településeket, repülőtereket, a sarkvidéki alakulatok, alegységek harcállásait – tette hozzá a forrás.

Kiemelte, hogy mind a hat bázis újonnan kialakított telepein újévre több száz katonát fogadnak majd. Jövőre folytatják majd az infrastruktúra kiépítését, valamint a bázisokon lévő csapatok személyi állománya, valamint a fegyverzetek és a katonai rendszerek feltöltését.

A cél az, hogy 2017 folyamán befejezzék a még hátralévő infrastrukturális fejlesztéseket és a repülőterek hálózatának kiépítését, 2018-ra pedig az Északi-sarkvidéken létrejöjjenek az önálló mobil katonai csapatok – hangsúlyozta az orosz vezérkari forrás.

 

hvg. hu

                         ---

 

'' Eljössz lakóhelyedről, a messzi északról nagy sereggel, sok más néppel együtt, tömérdek lovassal, hatalmas hadsereggel felvonulsz Izráel ellen. 

Megtámadod népemet, Izráelt, és elborítod földjüket, mint sötét viharfelhő az eget. Az utolsó időkben fog ez bekövetkezni.''

 

 

Ezékiel 38

 

www.biblegateway.com/passage/?search=Ezékiel+38&version=ERV-HU

 

 

 

Akadt még valaki, aki ránk küldhette a menekülteket :

 

www.apokalipszis.eoldal.hu/cikkek/gazdasag/akadt-meg-valaki--aki-rank-kuldhette-a-menekulteket.html

 

 

cimlap.jpg

 

 

 

A mappában található képek előnézete Ígéretek